Skip to content
Home » Paprastas marinuotų raudonųjų svogūnų receptas (mažiau nei per 5 minutes)

Paprastas marinuotų raudonųjų svogūnų receptas (mažiau nei per 5 minutes)

  • by
Turinys[Hide][Show]

Man labai patinka raudonieji svogūnai, bet man labai patinka marinuoti raudonieji svogūnai. Jei niekada neturėjote malonumo kai kurių išbandyti, esate skolingi sau, kad kuo greičiau tai ištaisytumėte! Kečupas neturi nieko ant šio skanaus pagardo!

Marinuoti raudonieji svogūnai

Taigi kodėl marinuoti raudonieji svogūnai tokie skanūs? Malonu, kad paklausei. Jie pasižymi šviežių raudonųjų svogūnų skoniu, tačiau su actu ir prieskoniais suteikia papildomo gylio. Be to, šaldytuve jie išliks švieži kelias savaites! Dar geriau, kad juos pagaminsite vos per penkias minutes. Raugintus raudonuosius svogūnus taip lengva pasigaminti net mano mažiausieji.

Šiuos traškius vaikinus visada laikau šaldytuve… žinote, marinuotų svogūnų atveju. Žinau, kad Peteriui Piperiui ir jo marinuotiems pipirams yra skirti visi darželiai. Tačiau marinuoti svogūnai yra daug universalesni (mano nuomone, ir skanesni)!

Marinuotų raudonųjų svogūnų variantai

Man patinka juos gaminti su druska ir čili milteliais (arba česnaku), kad skonis būtų gaivus ir paprastas. Jei norite, prieskonių galite nedėti ir jie vis tiek bus labai skanūs. Arba galite jį pakeisti ir išbandyti įvairių šviežių žolelių ir prieskonių acto mišinyje. Štai keletas idėjų:

  • Kmynų
  • Kalendra
  • Juodųjų pipirų žirneliai
  • Česnako skiltelės
  • Lauro lapas
  • Raudonųjų pipirų dribsniai
  • Jalapeno
  • Keletas krapų ar kitų šviežių žolelių šakelių

Juos gaminu su baltojo vyno actu. Marinavimo skysčiui taip pat galite naudoti raudonojo vyno actą, ryžių actą, baltąjį actą arba obuolių sidro actą. Jei jums patinka šiek tiek saldesnis variantas, galite pridėti šiek tiek klevų sirupo saldikliui. Tai padeda šiek tiek sumažinti rūgštingumą, bet man asmeniškai labiau patinka be. Taip pat galite naudoti baltąjį arba geltonąjį svogūną, jei tokį turite.

Greitai marinuotų raudonųjų svogūnų receptas

Tai paprastas receptas, kurio paruošimas trunka vos kelias minutes. Skoniams susijungti prireikia bent kelių valandų, tačiau jie skonis geriau, kai šaldytuve yra maždaug dieną. Jei norite dar greitesnės greito marinavimo versijos, štai kaip tai padaryti.

  1. Į puodą įpilkite acto, druskos ir prieskonių (jei naudojate).
  2. Užvirinkite, kad druska ištirptų, tada nukelkite nuo ugnies.
  3. Supilkite skystį ant raudonųjų svogūnų žiedų stiklainio.
  4. Prieš dėdami į šaldytuvą, leiskite pastovėti 30 minučių.

Marinuotų raudonųjų svogūnų naudojimo būdai

Marinuoti svogūnai tinka beveik viskam. Norite šiek tiek daugiau krypties? Išbandykite šiuos:

  • Jautiena Barbacoa– Marinuoti raudonieji svogūnai puikiai tinka pagal vieną iš mūsų mėgstamiausių laiką taupančių receptų: jautienos barbakoa. Aš tai gaminu greitpuodyje (naudoju šį greitąjį puodą). Mažiau nei po valandos turėsite skanią restorano kokybės vakarienę.
  • Salotos– Jomis pagardinamos beveik visos salotos, įskaitant bulvių salotas.
  • Pusryčiai– Puikiai tinka prie beveik visų pusryčių patiekalų, bet ypač ant kišų, kiaušinių ar kitų pikantiškų patiekalų.
  • Tacos arba Taco Meat– Tai ypač puikūs prie bet kokių tacos, kesadilijų, buritų ar kitų meksikietiškų patiekalų, kuriuos galite sugalvoti!
  • Mėsainiai– Marinuoti raudonieji svogūnai puikiai papildo bet kokį mėsainį.
  • Kepimo lėkštė– Jautiesi tikrai maloniai? Įdėkite juos į kepinių lėkštę kartu su mėgstama sūdyta mėsa ir sūriais.
  • Avokado skrebučiai – Išbandykite begrūdę šios kultinės klasikos versiją su marinuotais svogūnais.
  • Sriuba – Kitoje baltos vištienos čili ar kitos sriubos partijoje išmėginkite kelis pjaustytus marinuotus svogūnus.

Nors jų skonis yra įmantrus ir įmantrus, jie yra vienas iš lengviausiai pagaminamų receptų. Jums reikės tik saujos ingredientų ir 5 minučių laisvo laiko.

kaip-pagaminti-marinuotus-raudonuosius-svogunus-geriausiu-visu laiku-prieskonu

Marinuotų raudonųjų svogūnų receptas

Katie Wells

Šie paprasti, bet įmantrūs marinuoti raudonieji svogūnai kiekvienam patiekalui suteikia neįtikėtino skonio. Išbandykite juos ant salotų, mėsainių, sriubų ir kt!

Paruošimo laikas 5 minučių

Marinavimo laikas 2 valandų

Bendras laikas 2 valandų 5 minučių

Kursas Pagardinti

Virtuvė Amerikos

Porcijos 12

Kalorijos 6 kcal

Ingridientai

  • 1 didelis Raudonasis svogūnas
  • 1 šaukštelis jūros druska
  • 1 šaukštelis Čili milteliai (arba česnako milteliai, pasirinktinai)
  • ½ puodelis acto (obuolių sidras, baltasis vynas arba ryžių actas)

Instrukcijos

  • Svogūnus supjaustykite žiedais mandolina arba aštriu peiliu.

  • Sudėkite griežinėlius į pintos dydžio indelį arba stiklinį dubenį.

  • Svogūnus pabarstykite druska ir kitais norimais prieskoniais.

  • Supjaustytus svogūnus užpilkite actu ir uždėkite dangtį.

  • Palikite kambario temperatūroje dvi valandas, kad skoniai susimaišytų, retkarčiais pamaišydami.

  • Perkelkite į šaldytuvą ir mėgaukitės jais ant visų rūšių dalykų.

Pastabos

Šie šaldytuve išsilaikys kelias savaites, nors pas mus dažniausiai jau gerokai anksčiau!

Mityba

Kalorijos: 6kcalAngliavandeniai: 1gBaltymas: 0.1gRiebalai: 0,03gSotieji riebalai: 0,01gPolinesotieji riebalai: 0,01gMononesotieji riebalai: 0,01gNatris: 197mgKalis: 17mgPluoštas: 0.2gCukrus: 0.4gVitaminas A: 50TVVitamino C: 1mgKalcis: 3mgGeležis: 0.1mg

Daugiau marinuotų daržovių

Laimei, labai lengva ir skanu gaminti marinuotas daržoves. Čia yra dar keletas variantų, kuriuos galite išbandyti.

Koks tavo mėgstamiausias marinuotas pagardas? Pasidalinkite žemiau!